Kleine campings

Helaas zien we de laatste jaren steeds meer mega campings verschijnen. Maar je bent juist gaan kamperen om te genieten van de natuur. Op kleine campings kan je genieten van een echte back to basic kampeervakantie. Je kan genieten van je eigen plekje op de camping waarbij je niet tegen andere tenten hoeft aan te kijken. Zo kan je nog echt slapen onder de sterren zonder dat je overlast ervaart. Dit is de perfecte kampeervakantie zoals het volgens ons ook echt hoort te zijn. Wij hebben verschillende kleine campings voor je verzameld waarbij je heerlijk kan slapen onder de sterren.

Genieten van een streek in eigen land

Er zijn in Nederland tientallen kleine campings te vinden. Vaak ervaar je hier nog de echte gastvrijheid omdat het allemaal minder groots is opgezet. De host of eigenaar heeft nu echt de tijd om je van dienst te zijn. Zo kan je genieten van verse broodjes in de ochtend of vers gemaaid gras bij de boer. Je kan echt heerlijk slapen onder de sterren en nog echt genieten van de natuur. Je zal merken dat je al die mega faciliteiten op een camping helemaal niet nodig hebt. Je kan namelijk ook prima genieten onder de sterren en op een mooi plekje in de natuur. We hebben meerdere kleine campings voor je geselecteerd om bij te overnachten.

Ga lekker weg van de massa met een kleine camping

Ben je het zat om tussen de massa te overnachten? Kleine camping zijn dan de ideale oplossing. Je leert weer waarom je eigenlijk verliefd was geworden op kamperen. Kamperen is helaas steeds meer een stukje massaproductie geworden. Gelukkig kan het ook anders met een kleine camping. Wij helpen je natuurlijk graag op weg uit de massa met een mooie camping op locatie. De locatie is veel belangrijker dan een camping met honderden staplaatsen.

Boek je eigen mini camping

Kan je niet wachten om weer lekker te gaan slapen onder de sterren? Via onze website kan je direct een mini camping uitzoeken. We hebben verschillende adressen voor je geselecteerd. Je kan hier direct een overnachting boeken en verblijven in de natuur. Er zijn meerdere plekken waar jouw vakantie geboekt kan worden. Kies jouw ultieme droombestemming uit en geniet van een kleinschalige camping. Een plekje midden in de natuur waarbij je kan genieten van een geweldig uitzicht!