Beton schutting

Ben je de stenen muur in je tuin echt helemaal spuug zat? Nou dan hebben we goed nieuws voor je. Je kan eventueel ook een beton schutting plaatsen in je achtertuin. Een betonschutting is volledig gemaakt uit beton. Het is net zo robuust als een stenenmuur in je tuin. Het grote verschil tussen een beton schutting en een stenenmuur is dat het wat vriendelijker oogt. Je kan zelfs kiezen uit verschillende designs en een design uitkiezen die perfect bij je tuin past.

Altijd transparant over de kosten van een beton schutting

Een beton schutting is niet de meest voordelige schutting in de achtertuin. Maar terwijl een standaard schutting binnen 10 jaar vervangen moet worden staat deze robuuste schutting minimaal 50 jaar. Gelukkig zijn wij ook altijd transparant over de kosten voor een nieuwe beton schutting. We zijn altijd eerlijk wat het gaat kosten en kunnen zelfs een exacte prijs op maat maken. De beton schutting kan volledig naar wens afgewerkt worden in onze eigen fabriek. Zo bepaal je zelf de kleur en eventueel de sierafwerking van het beton. We denken hierin graag met je mee voor een luxe schutting op maat in je eigen achtertuin.

Ultieme privacy met een beton schutting in je tuin

Ben je het echt helemaal zat dat je buren je afleggen in je achtertuin? Of merk je dat je nog steeds niet helemaal vrij zit als je buiten zit? Dan is de beton schutting de ideale oplossing. We plaatsen deze vaak langs een drukke weg. Bewoners hebben dan geen zin dat er continu iemand in hun tuin kijkt. Met een beton schutting weet je 100% zeker dat niemand zicht heeft in je eigen tuin. De schutting is robuust en sluit de tuin volledig af. Zo weet je zeker dat niemand meer in je tuin gaat kijken. Dit is natuurlijk een fijn idee als je een nieuwe schutting gaat plaatsen.

Puur vakmanschap op locatie

Een betonschutting kan natuurlijk niet eenvoudig geplaatst of ingekort worden. Dit is echt een vak apart en een klus die je niet zelf wilt doen. Vooral niet omdat het een super zware schutting is om even te plaatsen. Gelukkig kan je rekenen op ons vakmanschap. Wij zorgen ervoor dat de schutting op locatie geplaatst wordt. Maar ook dat deze perfect aansluit op je woning. Er is geen speld meer tussen te krijgen. Ben je benieuwd wat een beton schutting precies gaat kosten? Vraag direct een offerte aan via Schuttingbouweindhoven.nl.