Opleiding Masseur

Wil je graag aan de slag als professioneel masseur? Bij Anand.nl kan je een opleiding masseur volgen via onze organisatie. Wij zijn officieel erkend als opleidingsinstituut voor masseurs. We hebben verschillende opleidingen tot masseur. Binnen ons instituut kan je een specialiteit volgen. Bijvoorbeeld een opleiding tot wellness masseur. Hierbij volg je niet alleen een professionele opleiding tot masseur. Maar leer je ook de fijne kneepjes uit het wellness vak. Denk hierbij aan het geven van een Ayurvedische massage en een cursus meditatie als onderdeel van je opleiding.

Theorie en praktijk wordt gecombineerd bij Anand.nl

Bij Anand.nl organiseren we niet alleen theorie dagen, maar ook praktijk dagen. Tijdens deze dagen gaan we vol aan de slag om je de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Je leert alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan in de wellness branche. Of om je eigen massage salon te beginnen. Zo leer je echt professionele ontspanningsmassages geven. Maar leer je ook om een massage naar wens aan te passen zodat eventuele pijnpunten aangepakt worden. Dankzij de technieken die we je aanleren kan je straks echt een massage op maat bieden. Dit is natuurlijk perfect als je straks zelfstandig aan de slag wilt in je eigen massagesalon.

Erkende opleiding bij beroepsbeoefenaars

Anand.nl is aangesloten bij diverse belangenverenigingen uit de wellnessbranche. Wij zijn hier binnen erkend als professioneel opleidingsinstituut. Met een papiertje uit onze opleiding kan je jezelf ook officieel aanmelden als zelfstandig masseur. Doordat onze opleiding erkend is kan je ook in de praktijk aan de slag bij een wellness instituut. Hier kan je op professionele wijze massages geven en een prachtige dag aanbieden aan bezoekers. We zijn binnen onze branche meerdere jaren uitgeroepen tot beste opleider van Nederland. Kortom bij Anand.nl moet je wezen als je een opleiding wilt volgen tot masseur.

Volg een opleiding op locatie in Nederland

We hebben verschillende locaties verspreid over Nederland waar wij de opleiding tot masseur geven. Hierdoor is de kans groot dat we een keer bij jouw in de buurt komen. Je kan dus altijd in de buurt een opleiding volgen. Hou er rekening mee dat dit geen cursus van een dag is. Je bent een paar maanden bezig om straks professioneel masseur te worden. Een opleiding masseur is namelijk een professionele opleiding. Anand.nl helpt je graag om deze met goed resultaat af te ronden.