Zonnepanelen installeren

Zonnepanelen installeren is echt een vak apart. Helaas zijn er de afgelopen jaren flink wat bedrijven ingestapt. Bedrijven die zonder ervaring een beetje bijklussen met zonnepanelen. Solarzaanstad.nl kijkt die echt met irritatie aan. Zonnepanelen krijgen door deze cowboys absoluut een negatieve naam. De beloofde opbrengst wordt door een verkeerde montage bijvoorbeeld nooit gehaald. Of de zonnepanelen zorgen zelfs voor kortsluiting met brand tot gevolg. Solarzaanstad.nl is het enige bedrijf in Nederland die er al vanaf het begin af aan bij was. Wij waren één van de eerste bedrijven die zonnepanelen gingen installeren in Nederland. Met als gevolg dat wij echt alles weten van zonnepanelen installeren. Bij ons kan je er blind op vertrouwen dat je kwaliteit aanschaft!

Diverse projecten in de regio Zaanstad

De regio Zaanstad ligt inmiddels echt vol met zonnepanelen die bij ons vandaan komen. We krijgen er steeds meer projecten bij. Het is zelfs mogelijk om tijdens de installatie van een project te komen kijken. Je kan ons letterlijk op het dak aan het werk zien gaan. Je krijgt zo ook echt vertrouwen dat wij de klus voor je woning kunnen klaren. Bij SolarZaanstad.nl ben je altijd aan het juiste adres voor nieuwe zonnepanelen. Verschillende klanten gingen je al voor en genieten inmiddels van hun eigen groene-energie.

Advies voor zonnepanelen installeren

Twijfel je nog steeds of zonnepanelen installeren eigenlijk wel rendabel is? SolarZaanstad.nl kan je hier uiteraard bij helpen. Wij kunnen jouw persoonlijke situatie eerst bekijken en bespreken. Vervolgens brengen we een advies uit over het soort zonnepanelen die het beste bij je dak past. Wij werken namelijk niet met één type zonnepanelen, maar met meerdere zogenaamde cellen. Zo kunnen we kijken welk type zonnepaneel het beste bij jouw situatie past. Op basis hiervan kunnen we een offerte uitbrengen met een beoogd rendement. Zo weet je precies wat je kan verwachten van zonnepanelen installeren via Solarzaanstad.nl.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Kan je echt niet wachten om een offerte aan te vragen? Dit regel je direct via onze website. Je kan direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Op basis van ons advies gaan we vervolgens aan de slag om zonnepanelen te plaatsen. Samen gaan we ervoor zorgen dat je straks zelf je eigen energie kan opwekken. Een investering die je binnen een paar jaar weer kan terugverdienen! Wij kunnen tevens benaderd worden door bedrijven. Wil je zelf een systeem op je bedrijf dak leggen? Vraag dan gerust een advies op maat aan!