Last van optrekkend vocht

Eén van de meest voorkomende schades aan de muur ontstaat door optrekkend vocht. Als je last van optrekkend vocht hebt dan is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Meestal ontwikkelt het probleem zich aan de onderzijde van binnen en buitenmuren. Je ziet de schade vooral terugkeren op begane grondniveau, maar ook in de kelder of het souterrain. De vocht in de muur kan zorgen voor rot en schimmels die duidelijk zichtbaar zijn. Er kan zelfs kristallisatie ontstaan in het metselwerk met alle gevolgen van dien. Pickkers.nl is gelukkig de expert bij optrekkend vocht in huis.

Levensduur van je woning wordt flink ingekort door optrekkend vocht

Ervaar je last van optrekkend vocht? Dan kan de levensduur van je muur en woning flink ingekort worden. Dit gebeurt voornamelijk door gevolgschade door optrekkend vocht. De kosten om de schade te herstellen kan ook flink in de papieren lopen. Daarnaast lukt het flink wat bedrijven niet om de situatie onder controle te krijgen met alle gevolgen van dien. Gelukkig kan je wel rekenen op de vakmannen van Pickkers.nl. Wij zijn de experts op het gebied van optrekkend vocht. Als je ons inschakelt kunnen we het probleem oplossen en de schade in huis voor je herstellen. Wij zorgen weer voor droge en vooral gezonde muren.

Stop gegarandeerd optrekkend vocht met een muurtapsysteem

Een systeem die wij regelmatig inzetten om last van optrekkend vocht te stoppen is een muurtapsysteem. Dit stopt gegarandeerd de vochtproblemen in huis. Met dit systeem kunnen we het vocht definitief uit je woning verwijderen. Zowel binnen als buiten kunnen wij optrekkend vocht definitief uit de woning en muren krijgen. Wij staan dan ook graag voor je klaar om je hierover te adviseren en voor een oplossing te zorgen. Maak gerust eens een afspraken met onze vakmensen om het probleem te bekijken en voor een oplossing te zorgen.

Maak een afspraak om optrekkend vocht te behandelen

Wil je graag optrekkend vocht aanpakken? Wacht dan vooral niet te lang en stel de behandeling absoluut niet uit. Dit kan namelijk echt grote gevolgen voor je woning en de levensduur van je woning hebben. Door optrekkend vocht zo snel mogelijk te behandelen voorkom je verdere problemen in de toekomst! Probeer zoveel mogelijk blijvende schade te voorkomen door ons muurtapsysteem zo snel mogelijk te laten installeren op locatie. Vraag direct een offerte aan en laat onze vakmannen langskomen voor een oplossing op locatie.